Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Apartman Aka - Dubrovnik

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Strosmajerova 4/a, Dubrovnik, 20000 Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

00385(0)20 3564 5228
Da
Smješten u obnovljenom stambenom objektu koji datira iz 15.stoljeća, ovaj privatni apartman u centru grada Dubrovnika je savršena lokacija za nezaboravan odmor u Dalmaciji.

Detalji

Smješten u obnovljenom stambenom objektu koji datira iz 15.stoljeća, ovaj privatni apartman u centru grada Dubrovnika je savršena lokacija za nezaboravan odmor u Dalmaciji. Ovaj privatni apartman je tek 50 metara udaljen od glavne gradske promenade Stradun. Njegova bogata povijest, zemljopisni položaj, ugodna klima, tradicionalna gostoljubivost te izvrsnost u turističkoj ponudi čine Dubrovnik poznatim, kvalitetnim proizvodom na internacionalnom turističkom tržištu. Do Dubrovnika je lako doći iz svih većih europskih gradova; destinacija je za uživati u svom odmoru koji će vas ostaviti začarane tokom otkrivanja njegovih bezbrojnih priča i legendi. Najbolji način za istraživanje Dubrovnika i njegovih skrivenih ljepota je pješice; započnite šetnju Dubrovnikom u glavnoj ulici, Stradunu, ili na 2 kilometra dugim srednjovjekovnim zidinama koje okružuju povijesnu jezgru grada, te vam pružaju predivne poglede na jedan od najljepših mediteranskih gradova. Sve što trebate vam je nadohvat ruke iz ovog apartmana. Privatni apartman raspolaže s 3 sobe, 2 kupaonice, dnevnim boravkom te kuhinjom, pružajući vam najfiniju udobnost s antiknim namještajem, uključujući sve moderne sadržaje.

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Apartman Aka - Dubrovnik