Apartmani Adriana Flora i Frieda Alpa

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Cvijete Zuzoric 1, 20000 Dubrovnik, Hrvatska

+385 (0) 91 920 8792; +385 (0) 91 788 9879
Da

Detalji

Samo nekoliko metara od Apartmana Frieda Alpa je Apartman Adriana Flora (također 3 zvjezdice). Dva apartmana Adriana Flora i Frieda Alpa nalaze se u srcu Staroga grada u Dubrovniku. Neposredno iza crkve svetoga Vlaha, između baroknih palača, glavne ulica Stradun, Gundulićeve poljane sa zelenom tržnicom, mnoštvom restorana i kafića i svih drugih atrakcija Staroga grada. Stanujući u ovim apartmanima nalazite se u središtu događaja. Kuća se nalazi na razini glavne ulice Stradun, do nje možete doći bez uspinjanja uz mnoge stepenice što je česta pojava u Starom gradu. Time je apartman jako pogodan i za osobe starije dobi.
Apartmani se nalaze na prvom katu potpuno obnovljene gradske kuće stare 400 godina. Kuća je dobro poznata među mještanima. Od 1552 do1648 u njoj je živjela omiljena i lijepa pjevačica Cvijeta Zuzorić (Flora Zuzori).
Uz mogućnost razgledanja grada i njegovih znamenitosti nudi vam se i mogućnost plivanja na jednoj od najljepših plaža Dalmacije s pogledom na Stari grad. Apartman Adriana Flora možete unajmiti zajedno s apartmanom Frieda Alpa. Apartmani se nalaze jedan pored drugoga na istom katu i zajedno nude prostora za 4 do 6 osoba.

 


Lokacija, adresa i mapa