Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Apartmani Županović - Dubrovnik

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Matije Gupca 10, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 20 43 21 58
+385 (0) 98 902 61 65
Da
Apartmani se nalaze na Pločama, elitnom dijelu Dubrovnika, 5 minuta hoda do ulaza u Stari Grad, ali i od najpopularnije javna plaža u Dubrovniku. U neposrednoj blizini apartmana možete dobiti sve turističke usluge koje trebate, kao što su: rent-a-scooter, restorane, mini-market.etc.

Detalji

 

Apartmani se nalaze na Pločama, elitnom dijelu Dubrovnika, 5 minuta hoda do ulaza u Stari Grad, ali i od najpopularnije javna plaža u Dubrovniku.
U neposrednoj blizini apartmana možete dobiti sve turističke usluge koje trebate, kao što su: rent-a-scooter, restorane, mini-market.etc.

Naš veći apartman od 80m2 (za 6-7 osoba) uključuje 3 dvokrevetne sobe, kupatila, kuhinje (opremljene sa zdjele, tanjuri i sl.) I dnevnog boravka (klima-uređaj, SAT TV) sa mogućnošću spavanja za 1 osobu.

Apartman posjeduje balkon sa prekrasnim pogledom na more, otok Lokrum i Stari Grad.

Mi također možemo organizirati transfer aerodrom - apartman - aerodrom, na vaš zahtjev.

Naša najveća želja je da se ugodno osjećate u našim apartmanima, tako da ćemo se potruditi da vaš odmor nezaboravnim.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Apartmani Županović - Dubrovnik