Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Apartmani Drago

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Miha Pracata 9, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

Apartman Drago nalazi se u "Dubrovnik-style" kamenoj kući u samom srcu Starog grada Dubrovnika. Nedavno renovirana i namještena, naš smještaj predstavlja savršen izbor za sve one koji žele provesti odmor na poseban čarobnom gradu

Detalji

Apartman Drago nalazi se u "Dubrovnik-style" kamenoj kući u samom srcu Starog grada Dubrovnika. Nedavno renovirana i namještena, naš smještaj predstavlja savršen izbor za sve one koji žele provesti odmor na poseban čarobnom gradu Dubrovniku. Budući da je ovo područje vrlo mirno i tiho, u potpunosti se možete opustiti. Nudimo vam jedan veliki apartman (4 osobe, 42 m2) za iznajmljivanje. To je potpuno opremljen, ukusno uređen i sastoji se od dvije spavaće sobe, kuhinje i blagovaonice u kombinaciji zajedno, kupaonica i ugodnom terasom.Stan je klimatiziran, ima SAT TV, postoje dva ventilatora.


Obilježja

0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Apartmani Drago