Apartmani Barović

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Setaliste dr.Franja Tudmana 15, Srebreno, Hrvatska

Vlasnik: Ivo Barović +385 (0) 99 201 6655
+385 (0) 91 486 3450
Da

Detalji

Apartmani Barović, smješteni su u Srebrenom pokraj Dubrovnika, mjestu u Župi dubrovačkoj, svega 300 m od mora. Apartmani Barović pružit će Vam jedinstvenu mogućnost odmora.
Gostoljubivi domaćini pobrinut će se da Vaš odmor bude ugodan, zabavan i nezaboravan. U potpuno opremljenim, klimatiziranim i vrlo ugodnim apartmanima, pruža Vam se mogućnost kvalitetnog odmora. U ponudi su 3 apartmana i jedna soba
Uz prostranu okućnicu i uređenu terasu s ognjištem, nudi Vam se mogućnost pripremanja jela s roštilja i užitak u toplim dalmatinskim noćima na otvorenom. Blizina mora i dugih šetnica uz obalu, uz mirise borova i drugih primorskih biljaka upotpunit će doživljaj odmora kakvog ste zamišljali.
Dodatni sadržaji omogućit će zabavu i Vama koji želite dinamičniji odmor: igranje tenisa ili škola tenisa, izleti brodom, ribolov, vodeni sportovi i zabavni sadržaji na vodi i na plaži.
Trgovine, restorani, pošta ili banka nalaze se u krugu svega par minuta hoda i neće Vam uzrokovati probleme u traženju i snalaženju.
Blizina DUBROVNIKA omogućit će Vam posjet svjetski poznatim starinama stare Dubrovačke Republike, koja je osim kulturno-povijesnih zdanja u svojoj bogatoj povijesti poznata i kao jedna od prvih demokratskih vladavina, diplomaciji, pomorskoj trgovačkoj floti, matematičarima i fizičarima, pjesnicima i piscima. Obilazak Starog Grada, zidina i utvrda, njegovih povijesnih znamenitosti, crkava i muzeja ostaje prelijepa uspomena za sva vremena. Na istočnoj strani samo 15ak minuta vožnje očekuje Vas i prelijepi Cavtat, povijesni Epidaurus.


Lokacija, adresa i mapa