Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Importane Suites

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Kardinala Stepinca 31, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 20 440-100
+385 (0) 20 440-200
Da
Svaki apartman u Importanne Suites odražav miran i klasičan stil obogaćen nenametljivom živosti boja kako bi naši gostima uživali u privatnosti i opuštajućem ambijentu

Detalji

Svaki apartman u Importanne Suites odražav miran i klasičan stil obogaćen nenametljivom živosti boja kako bi naši gostima uživali u privatnosti i opuštajućem ambijentu. Diskretna i visoko - kvalitetna usluga, prednosti korištenja sadržaja visoke tehnologije učinit će da se osjećate kao u vlastitom domu. Svi apartmani su opremljeni s mini barom, sefom, plazma SAT TV, telefonom u sobi i kupaonici, radnim i toaletnim stolom, sušilom za kosu i kozmetičkim zrcalo. Gosti imaju na raspolaganju sve sadržaje Resorta a naše ljubazno osoblje, uvijek na raspolaganju, učinit će sve kako bi Vaš boravak bio što ugodniji.

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Importane Suites