Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Apartmani Jakica

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Miha Pracata 2, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0)98 86 75 82
Da
Apartman Jakica sastoji se od jedne spavaće sobe s dva kreveta, kuhinje i dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje i kupaonice. Apartman Jakica je također opremljen klima uređajem, strojem za pranje rublja, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, perilicom suđa, SAT LCD TV,

Detalji

 

Apartman Jakica sastoji se od jedne spavaće sobe s dva kreveta, kuhinje i dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje i kupaonice. Apartman Jakica je također opremljen klima uređajem, strojem za pranje rublja, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, perilicom suđa, SAT LCD TV, besplatni bežični pristup internetu i svim ostalim pogodnostima koje će vam boravak u apartmanu Jakica Dubrovnik učiniti ugodnim. U blizini apartmana Jakica možete pronaći prekrasne šljunčane plaže "Banje" i mnoge stjenovite plaže. U blizini se nalazi i staru luka iz koje možete poduzeti brod i posjetiti otok Lokrum, Elafitsko otočje, ili malo turističko mjesto Cavtat.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Apartmani Jakica