Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Apartman Lile - House Kirigin

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Vlaha Bukovca 25, Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 91 518 03 78
Da
Apartman LILE: - Ovaj prostrani apartman može smjestiti 5 osoba. Ima 2 spavaće sobe, kuhinju s dnevnim boravkom i kupatilo. Apartman je klimatiziran, sa SAT / TV i svi ostali sadržaji koji Vam mogu zatrebati tijekom boravka. Ispred je natkrivena terasa.

Detalji

 

Apartman LILE:
- Ovaj prostrani apartman može smjestiti 5 osoba. Ima 2 spavaće sobe, kuhinju s dnevnim boravkom i kupatilo. Apartman je klimatiziran, sa SAT / TV i svi ostali sadržaji koji Vam mogu zatrebati tijekom boravka. Ispred je natkrivena terasa.

Ova obiteljska kuća nalazi se na mirnom području Sv.Jakova na Pločama. Samo 150 m od kuće nalazi se jedna od najljepših gradskih plaža, sa restoranom i cafe barom.

Besplatan parking dostupan je s obje strane kuće. Također je moguće iznajmiti mjesto u otvorenoj garaži.
Kuća Kirigin je pogodna za obitelji s djecom.
Laganom šetnjom, bez stepenica, za 15 minuta možete lako stići do Staroga Grada.

Transfer sa aerodroma organiziramo na upit.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Apartman Lile - House Kirigin