Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Kuća Lina

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Brdari 1, BRSEČINE, Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385(0)92 274-8929; +385(0)20 891-155
+385(0)92 274-8929; +385(0)91 560-0726
+385(0)20 435-018
Da
Ova villa je idealno mjesto ako želite pobjeći od stresa i odmoriti se u hladovini vinove loze i maslinika s pogledom na more i Dubrovački arhipelag.

Detalji

Ova villa je idealno mjesto ako želite pobjeći od stresa i odmoriti se u hladovini vinove loze i maslinika s pogledom na more i Dubrovački arhipelag. Villa se nalazi 18km od centra Dubrovnika u malom mjestu na Dubrovačkoj rivijeri. Potpuno opremljenih soba, villa na 2 kata je prikladna za 2-3 obitelji s djecom ili grupu od 13 ljudi. Ispod kuće se nalazi prekrasna šljunčana i kamenita plaža kristalno čistog mora i do nje se može doći autom za 2 minute (ima privatni parking na plaži) ili za 8 minuta pješke. U blizini ville je i autobusna stanica, a redovite autobusne linije vas povezuju s Dubrovnikom u tren oka. Otiđite do grada prozvanog "Biser Jadrana" i uvjerite se u njegovu raskoš i ljepotu, prošetajte specifičnim dalmatinskim ulicama, okusite divne dalmatinske specijalitete i uživajte u kvalitetnom vinu dok vam sa ulica dopire zvuk dubrovačkih trubadura. Dubrovnik tokom ljentih mjeseci nudi mnogo različitog i atraktivnog sadržaja za ljude svih uzrasta. Iz gradske luke Dubrovnik kreće se na izlete na Lokrum, Elafite ili u Cavtat. Rezervirajte villu i odmorite se na pravom mjestu u pravo vrijeme.

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Kuća Lina