Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Apartman i soba Lović

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Antuninska 5, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 20 333380
+385 (0) 98 487390; +385 (0) 98 302936
Apartman i soba "Lović" nalaze se unutar stare gradske jezgre, nekoliko koraka udaljeni od dubrovačke promenade Stradun. Apartman "Lović" cca. 32m2 je novouređeni, moderni apartman (1/2+2) s prostranom kupaonicom, mini kuhinjom, dnevnim boravkom, klima uređajem i TV+DVD.

Detalji

 

Apartman i soba "Lović" nalaze se unutar stare gradske jezgre, nekoliko koraka udaljeni od dubrovačke promenade Stradun.
Apartman "Lović" cca. 32m2 je novouređeni, moderni apartman (1/2+2) s prostranom kupaonicom, mini kuhinjom, dnevnim boravkom, klima uređajem i TV+DVD.


Obilježja

0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Apartman i soba Lović