Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Apartmani Marita

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Vukovo 89, 20235 ZATON MALI, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+ 385 (0) 20 891275
+ 385 (0) 95 9096540
Da
Nalazimo se u uvali udaljeni 7 km od Dubrovnika, u blizini male plaže u sjeni rogača. Iz kuće se pruža prekrasan pogled na zaljev i novi dio Dubrovnika. Veliki (Large) i Mali (Small) Zaton se nalazi u slikovitom okruženju, okružen uvalama s pješčanim plažama

Detalji

Nalazimo se u uvali udaljeni 7 km od Dubrovnika, u blizini male plaže u sjeni rogača.
Iz kuće se pruža prekrasan pogled na zaljev i novi dio Dubrovnika. Veliki (Large) i Mali (Small) Zaton se nalazi u slikovitom okruženju, okružen uvalama s pješčanim plažama. Oba mjesta su vrlo ugodna za ljetni odmor. Smještaj su dostupni iu naseljima i privatnim kućama. Postoji nekoliko izvrsnih restorana, uključujući i naše. Apartman Marita je kompletno opremljen.
Apartman posjeduje: klima uređaj, perilicu rublja, satelitsku TV, besplatni bežični internet, električni roštilj, parking. . Smještaj su dostupni iu naseljima i privatnim kućama. Postoji nekoliko izvrsnih restorana, uključujući i naše. Apartman Marita je kompletno opremljen.
Apartman posjeduje: klima uređaj, perilicu rublja, satelitsku TV, besplatni bežični internet, električni roštilj, parking.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Apartmani Marita