Villa Plava

Bosna i Hercegovina · Neum Ruđera Boškovića 52,88390 Neum, BiH
(nema recenzija)

Informacije:

+387 (0) 36 885 555
+387 (0) 63 436 333
+387 (0) 36 885 555
2-krevetni studio-apartman, 3-krevetni studio-apartman, 4-krevetni apartman, 5-krevetni apartman
Parking za sve goste, Garaža za sve goste
Sve smještajne jedinice su klimatizirane, Sve smještajne jedinice posjeduju grijanje
Sve smještajne jedinice
Neke od smještajnih jedinica
Da
Ne
Dragi gosti! Veliko nam je zadovoljstvo da nas posjetite i želimo Vas pozdraviti i zahvaliti što ste odvojili dio svoga vremena da se upoznate s ponudom Villa Plava . Na stranici www.apartmanineum.com možete dobiti sve što Vas zanima o našim apartmanima, o samom mjestu Neumu, o izletima u okruženju, poznate turističke destinacije, te možete izvršiti rezervaciju apartmana. Apartmani Villa Plava kao kuća i mi kao dobri domaćini svojom vedrinom i gostoljubivošću svojim gostima želimo biti na usluzi i pružiti VAM odmor koji bi bio ugodan, interesantan i lijep, te dugo ostao u dobrom sjećanju. Uz naše želje da Vam bude dobro i jutarnje buđenje u našoj Villa Plava pored kristalno čistog mora i pogleda na prekrasan Neumski zaljev pružiti će Vam nezaboravan doživljaj ljetovanja. Domaćin: Ivan Jurković

Detalji

Dragi gosti!


Veliko nam je zadovoljstvo da nas posjetite i želimo Vas pozdraviti i zahvaliti što ste odvojili dio svoga vremena da se upoznate s ponudom Villa Plava .

Na stranici  www.apartmanineum.com možete dobiti  sve što Vas zanima o našim apartmanima, o samom mjestu Neumu, o izletima u okruženju, poznate turističke destinacije, te možete izvršiti rezervaciju apartmana.

Apartmani Villa Plava kao kuća i mi kao dobri domaćini svojom vedrinom i gostoljubivošću svojim gostima želimo biti na usluzi i pružiti VAM odmor koji bi bio ugodan, interesantan i lijep, te dugo ostao u dobrom sjećanju.

Uz naše želje da Vam bude dobro i jutarnje buđenje u našoj Villa Plava pored kristalno čistog mora i pogleda na prekrasan Neumski zaljev pružiti će Vam nezaboravan doživljaj ljetovanja.

Domaćin:

Ivan Jurković


Obilježja

TV u svim smještajnim jedinicama, Upotreba frižidera, Upotreba vanjskog roštilja, Svakodnevno održavanje smještajnih jedinica
Engleski, Hrvatski/Srpski/Bosanski/Crnogorski, Njemački
1.00
0.00
Međunarodna zračna luka – aerodrom Mostar
60.00
Zračna luka Dubrovnik
50.00
0.00
0.00
Dubrovnik – biser srednjovjekovne arhitekture (60 km) Korčula – rodni grad Marka Pola (70 km) Ston – mediteranski gradić sa drugim najdužim zidinama na svijetu (odmah poslije Kineskog zida) (25 km) Međugorje – svjetski poznato mjesto hodočašća (50 km) Mostar – gospodarsko i kulturno središte Hercegovine, sa Starim mostom iz 1566. godine (60 km) Mnoštvo zanimljivih izleta u okolicu u zaleđu Neuma.
Ne
Da
Objekat ne pruža mogućnost služenja obroka
Pogled na more
Objekat ne posjeduje bazen
Ne
Objekat nije prilagođen osobama sa posebnim potrebama (pristup, wc)
do 12 h
do 9h
8h
24h
Sunčanje, Pogodno za porodice, Gostoljubivi ljudi
Priroda, Plaža, Šljunčane plaže, Sunčano
Kvalitetni restorani, Morski plodovi
Pješačenje po stazama, Trčanje, Hodanje po terenu

Lokacija, adresa i mapa: Bosna i Hercegovina, Neum

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Pogledati na: www.neumapartmani.com

 

Kontakt Villa Plava