Hotel BM International

Bosna i Hercegovina · Sarajevo Džemala Bijedića 212, Sarajevo, BiH

+ 387 (0) 33 774-630
+ 387 (0) 62 44-00-00
+ 387 (0) 33 774-630
1-krevetna soba, 2-krevetna soba, 3-krevetna soba, 1-krevetni studio-apartman, 2-krevetni apartman, 3-krevetni apartman
Parking za sve goste
Sve smještajne jedinice su klimatizirane
Ne
Ne
Da
200
Ne

Detalji

 

Hoteli BM smješteni su uz glavnu prometnicu na relaciji Sarajevo - Ilidža, udaljeni tek dva kilometra od Međunarodnog aerodroma Sarajevo, te nekoliko minuta vožnje od samog centra grada.

Moderno opremljene sobe i apartmani hotela BM International Sarajevo garant su udobnog smještaja i odmora. Ponuda uključuje WC sa kupaonicom, telefon, TV prijemnik sa kablovskom televizijom, besplatan wireless internet pristup i mnogo toga.

Gostima koji sebi žele priuštiti ugođaj više i boravak učiniti komfornijim, Hotel BM International na raspolaganje stavlja 23 bogato opremljena, prostrana i ugodna apartmana. Apartmani imaju odvojenu spavaću sobu, zasebnu kuhinju sa trpezarijom, mini-bar, te kupaonicu sa WC-om. Ponudu dopunjuje plazma TV sa kablovskom televizijom, telefon i besplatan pristup internetu putem bežične mreže.

Za posjetioce koji dolaze vlasitim automobilom obezbjeđen je parking, a ukoliko vam je potrebno vozilo tokom boravka u Sarajevu, na usluzi Vam stoji »BM Rent a Car«.

U bogatoj gastronomskoj ponudi restorana Hotela BM International nalazi se širok izbor ukusnih specijaliteta domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje. Vrhunska kuhinja, kao i udobnost ambijenta kapaciteta do 120 mjesta, pružiće Vam pravi kulinarski užitak i ugodne trenutke odmora.

Hotel BM International Sarajevo nudi Vam i usluge saune i fitness centra.

Posebne pogodnosti, u sklopu našeg Business centra, nudimo poslovnim subjektima. Na raspolaganju su Vam poslovni prostori i kancelarije koje je moguće zakupiti ili iznajmiti na određen period.

Za poslovne prezentacije, press konferencije, kongrese i seminare, na raspolaganje Vam stavljamo našu kongresnu dvoranu kapaciteta 100 mjesta, sa pratećom tehničkom opremom za prezentaciju multimedijalnih sadržaja.


Lokacija, adresa i mapa