Hotel Boutique-36

Bosna i Hercegovina · Sarajevo Safvet-bega Bašagića 36 71000 Sarajevo, BiH

+ 387 (0) 33 239-490 + 387 (0) 33 238-726
+ 387 (0) 33 233-309
1-krevetna soba, 2-krevetna soba, 2-krevetni studio-apartman
Sve smještajne jedinice su klimatizirane
Neke od smještajnih jedinica
Ne
Da
Po dogovoru

Detalji

Hotel Boutique-36 Sarajevo smješten je u centru povijesno najinspirativnijeg dijela Sarajeva – Baščaršiji. Svojim modernističkim enterijerom i šarmantno intimnom atmosferom svojim gostima omogućuje potpun komfor.

Naša misija je da hotel Boutique 36 postane vaša ultimativna sarajevska adresa, bilo da se radi o poslovnoj ili turističkoj posjeti našem gradu, ili ste ovdje zbog Sarajevo Film Festivala, Mess-a, ili Fashion week-a.

Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne, imaju lijepo opremljena kupatila, kablovsku TV, wireless pristup internetu i klima-uređaje.
Interijer superior soba prati suvremene dizajnerske trendove, a same sobe su opremljene sa LCD flat screen televizorima i second-hand knjigama, koje boravak u našem hotelu čine sadržajnijim.

Kuriozitet hotela Boutique-36 Sarajevo je naš lounge, savršeno mjesto za opuštanje, u kojem se servira doručak, ali tokom dana služi i kao čitaonica u kojoj možete naći širok opseg literature vezane za Sarajevo, BiH, bestsellere NY Timesa, izdanja National Geografica, business magazina, modnih časopisa (Vogue, Marie Claire), kao i magazina posvećenih uređenju prostora

  Hotel Boutique 36 Sarajevo nedavno je renoviran i sastoji se od 7 standardnih soba, 5 superior soba i jednog studio apartmana.


Lokacija, adresa i mapa