Sarajevo

Poštovani posjetioci stranice za Sarajevo, nudimo vam sljedeće sadržaje: smještaj Sarajevo, hoteli Sarajevo, moteli, hosteli, restorani, kafići, caffe-slastičarna, pizzeria, kućna dostava hrane, te turističke agencije Sarajevo. Nadamo se da će vam ove informacije pomoći da pronađete ono što vas interesuje u Sarajevu, te vam boravak u Sarajevu učiniti ugodnim i lijepim!

 

Hostel New Age

Bosna i Hercegovina · Sarajevo Muse Ćazima Ćatića 18 Sarajevo, BiH
(nema recenzija)

Informacije:

+387 (0) 33 446-100
+387 (0) 33 446-100
Da

Detalji

New Age hostel je novootvoreni hostel i kako sam naziv već kaže nešto novo i moderno, ali još uvijek u vrlo starom, tradicionalnom dijelu grada. Nalazi se u srcu i središtu Sarajeva. Budući da je pravo u središtu grada i pokraj starog grada, ali i blizu urbanog područja, hostel je okružen stotinama barova, klubova, kafića i 5 minuta hoda od Sarajevske poznate Katedrale (Srce Isusovo).
Glavna pješačka zone nalazi se samo 20 metara od hostela.
Gosti imaju na raspolaganju računalo s besplatnim pristupom internetu, dnevni boravak, TV, kuhinja, kupaonica, soba za nepušače i pušače, i prekrasan vrt koji može dati hlad tijekom vrućih ljetnih dana.

Naše ljubazno osoblje je tu 24 sata odgovoriti na sva Vaša pitanja i dati smjernice za bilo koje odredište u gradu da li o tome kako doći do znamenitosti Sarajeva koje ne biste trebali propustiti, najbolja mjesta za jesti itd.

New Age Hostel nudi popust za ovu jesen. Ako nas sada rezervirate za septembar i oktobar, dobit ćete 20% popusta. Također, nudimo mogučnost kupovine ulaznica za Jazz Fest.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Bosna i Hercegovina, Sarajevo

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hostel New Age