Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Apartman Picasso

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Peline 4, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0)91 561 20 27
Picasso je studio apartman za 2 - 3 osobe sa velikom terasom, bračnim krevetom, kauč ležajem, modernom kuhinjom, potpuno opremljen sa TV & satelitskom TV & stereo / CD, klima uređajem, perilicom rublja, sušilom za kosu. Ovaj apartman će odgovarati parovima koji žele odsjesti u spektakularnom studio apartmanu u samom središtu Starog Grada Dubrovnika.

Detalji

 

Picasso je studio apartman za 2 - 3 osobe sa velikom terasom, bračnim krevetom, kauč ležajem, modernom kuhinjom, potpuno opremljen sa TV & satelitskom TV & stereo / CD, klima uređajem, perilicom rublja, sušilom za kosu.
Ovaj apartman će odgovarati parovima koji žele odsjesti u spektakularnom studio apartmanu u samom središtu Starog Grada Dubrovnika.


Obilježja

0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Apartman Picasso