Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Tradicionalni Apartman Vodopić - Dubrovnik

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Nikole Božidarevića 15 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 20 451239
+385 (0) 98 9194490
Da
Apartmani u samom centru grada Dubrovnika s lijepom kamenom terasom na kojoj možete uživati tijekom vašeg ljetovanja u na Jadranu.

Detalji

Apartmani u samom centru grada Dubrovnika s lijepom kamenom terasom na kojoj možete uživati tijekom vašeg ljetovanja u na Jadranu. Smještaj je lijepo i udobno uređen, prostran je te se nalazi pored svih poznatih i značajnih spomenika u Dubrovniku. Dubrovnik se nalazi na samom jugu Hrvatske te je zbog toga uistinu posebna ljetna destinacija. Dubrovnik vam pruža toliko sadržaja da će vam u potpunosti ispuniti vaš odmor. Osim Dubrovnika uživajte u jednodnevnim izletima jer osim Dubrovnika tu su i Konavle, Cavtat, Čilipi, ali i otoci Lopud, Lokrum, Šipan i Koločep. Kako biste se potpuno opustili i uživali u Dubrovniku, rezervirajte ovaj udobni i klasično uređeni apartman te uživajte u pripremanju dalmatinskih delicija i ispijanju kave na kamenoj terasi u centru grada. Ovaj smještaj osim što je udoban i ima izvrsnu lokaciju, je i povoljan te ćete zahvaljujući njemu moći uživati u svim blagodatima dalmatinske klime i ljepotama Dubrovnika. Rezervirajte povoljan smještaj u Dubrovniku te organizirajte na vrijeme vaš ljetni odmor na jadranskoj obali s vašom obitelji i prijateljima.

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Tradicionalni Apartman Vodopić - Dubrovnik