Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Apartmani Adriana Flora i Frieda Alpa

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Cvijete Zuzoric 1, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 91 920 8792; +385 (0) 91 788 9879
Da
Samo nekoliko metara od Apartmana Frieda Alpa je Apartman Adriana Flora (također 3 zvjezdice). Dva apartmana Adriana Flora i Frieda Alpa nalaze se u srcu Staroga grada u Dubrovniku

Detalji

Samo nekoliko metara od Apartmana Frieda Alpa je Apartman Adriana Flora (također 3 zvjezdice). Dva apartmana Adriana Flora i Frieda Alpa nalaze se u srcu Staroga grada u Dubrovniku. Neposredno iza crkve svetoga Vlaha, između baroknih palača, glavne ulica Stradun, Gundulićeve poljane sa zelenom tržnicom, mnoštvom restorana i kafića i svih drugih atrakcija Staroga grada. Stanujući u ovim apartmanima nalazite se u središtu događaja. Kuća se nalazi na razini glavne ulice Stradun, do nje možete doći bez uspinjanja uz mnoge stepenice što je česta pojava u Starom gradu. Time je apartman jako pogodan i za osobe starije dobi.
Apartmani se nalaze na prvom katu potpuno obnovljene gradske kuće stare 400 godina. Kuća je dobro poznata među mještanima. Od 1552 do1648 u njoj je živjela omiljena i lijepa pjevačica Cvijeta Zuzorić (Flora Zuzori).
Uz mogućnost razgledanja grada i njegovih znamenitosti nudi vam se i mogućnost plivanja na jednoj od najljepših plaža Dalmacije s pogledom na Stari grad. Apartman Adriana Flora možete unajmiti zajedno s apartmanom Frieda Alpa. Apartmani se nalaze jedan pored drugoga na istom katu i zajedno nude prostora za 4 do 6 osoba.

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Apartmani Adriana Flora i Frieda Alpa