Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Apartmani Deranja Dubrovnik

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Pera Bakića 4 20000 Dubrovnik Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 20 412 48
+385 (0) 98 756 247
Da
Ukoliko tražite privatni smještaj u Dubrovniku u vrlo mirnom okružju, a da je u blizini Starog Grada došli ste na pravo mjesto. Naši apartmani se nalaze 10 minuta lagane šetnje od centra i svih njegovih glavnih kulturnih i povijesnih spomenika, restorana, pošte, i banke.

Detalji

 

Ukoliko tražite privatni smještaj u Dubrovniku u vrlo mirnom okružju, a da je u blizini Starog Grada došli ste na pravo mjesto.

Naši apartmani se nalaze 10 minuta lagane šetnje od centra i svih njegovih glavnih kulturnih i povijesnih spomenika, restorana, pošte, i banke. Najbliža trgovina je samo 30 metara udaljena od apartmana. Apartmani su dio novoizgrađene kuće okružene mediteranskom vegetacijom i svi su dobro opremljeni. Ukoliko dolazite osobnim automobilom, imamo vlastiti parking, a ako pak stižete zrakoplovom, brodom ili autobusom, možemo Vam osigurati transfer. Za sve daljnje informacije slobodno nas kontaktirajte.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Apartmani Deranja Dubrovnik