Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Vila Curić

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Mostarska 2F 20000 Dubrovnik Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 20 43 65 55
+385 (0) 20 43 54 40
Da
Svi apartmani opremljeni su sa TV i digitalnim satelitskim prijemnicima, dvije ISDN izravne telefonske linije, internet priključkom, vatrodojavnim i S.O.S. sustavom, mini barom, dok su kupaonice moderno uređene sa masažnim tuševima, sušilima za kosu i ostalim pogodnostima.

Detalji

Svi apartmani opremljeni su sa TV i digitalnim satelitskim prijemnicima, dvije ISDN izravne telefonske linije, internet priključkom, vatrodojavnim i S.O.S. sustavom, mini barom, dok su kupaonice moderno uređene sa masažnim tuševima, sušilima za kosu i ostalim pogodnostima. Apartmani također imaju dodatni ležaj za dvije osobe. Blizina turističkog kompleksa pruža mogućnost uživanja u raznim aktivnostima kao što su tenis, mini golf, biciklizam, plivanje, ronjenje, jedrenje, skijanje na vodi i mnoge druge aktivnosti. Vila Curić opremljena je modernim klima uređajima po ekološkim standardima, dok sa svojim tehničkim pretpostavkama omogućuju praćenje svih vrsta medija za vrijeme Vašeg odmora.

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Vila Curić