Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Apartmani Rudjer Dubrovnik

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Boškovićeva 5, Stari grad, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 98 763 931
Da
Apartmani Rudjer nalaze se u kamenoj kući unutar zidina povijesne jezgre grada Dubrovnika. Objekt je udaljen svega 20 metara od Straduna i nudi besplatni bežični pristup internetu i klimatizirane smještajne jedinice opremljene LCD TV-om sa satelitskim programima. Sve smještajne jedinice imaju drvene podove i potpuno opremljenu čajnu kuhinju s blagovaonicom. Svaka se jedinica sastoji od vlastite kupaonice s kadom ili tušem

Detalji

 

Apartmani Rudjer nalaze se u kamenoj kući unutar zidina povijesne jezgre grada Dubrovnika. Objekt je udaljen svega 20 metara od Straduna i nudi besplatni bežični pristup internetu i klimatizirane smještajne jedinice opremljene LCD TV-om sa satelitskim programima.
Sve smještajne jedinice imaju drvene podove i potpuno opremljenu čajnu kuhinju s blagovaonicom. Svaka se jedinica sastoji od vlastite kupaonice s kadom ili tušem.
U Starom gradu pod zaštitom UNESCO-a gosti mogu pronaći mnoge znamenitosti. Dubrovačka katedrala, gotičko-renesansna palača Sponza i Onofrijeva česma nalaze se na pješačkoj udaljenosti.
Restorani, noćni klubovi i dućani udaljeni su svega nekoliko koraka.
Pristanište za brodove u dubrovačkom Starom gradu nudi česte veze s obližnjim dalmatinskim otocima, a udaljeno je 200 metara, a Zračna luka Dubrovnik udaljena je 27 km.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Apartmani Rudjer Dubrovnik