Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Centar Apartmani & Sobe Nerio

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Gunduliceva poljana 8, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 91 540 6433 +385 (0)92 274 8929
Da
Apartmani na ekskluzivnoj lokaciji u srcu Dubrovnika će biti vaše savršeno odmorište za vrijeme vašeg boravka u ovom hrvatskom biseru.

Detalji

 

Apartmani na ekskluzivnoj lokaciji u srcu Dubrovnika će biti vaše savršeno odmorište za vrijeme vašeg boravka u ovom hrvatskom biseru. Dubrovnik je jedan od najljepših gradova na svijetu i nema boljeg načina da ga se posjeti nego da se rezervira boravak u njegovoj srednjovjekovnoj jezgri. Ovaj smještaj se nalazi na Gundulićevom trgu, točno pored glavne ulice, Straduna. Ovaj privatni apartman je lijepo uređen i pružiti će vam sve potrebne sadržaje za vrijeme vašeg boravka u Dubrovniku. Samo se spustite niz stepenice i u centru ste, okruženi živopisnim barovima, izvrsnim restoranima te ulicama na kojima se na svakom koraku vidi povijest i kultura ovog divnog grada. Utvrda Lovrijenac, kula Minčeta i Revelin, palače i spomenici gdje god pogledate će zasigurno zadovoljiti vašu želju za povijesnim znamenitostima, a budete li željeli uživati u prirodnim bogatstvima Dubrovnika, napravite izlet do otoka Lokrum ili Elafitskih otoka. Apartman je prikladno smješten blizu luke starog grada gdje brojni turistički brodovi čekaju na vas. Rezervirajte vaš smještaj u ovim apartmanima u centru Dubrovnika te uživajte u boravku na jugu Dalmacije.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Centar Apartmani & Sobe Nerio