Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Apartman Olga - Dubrovnik

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Paska Baburice 16, 20000 Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska županija, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+ 385 (0) 20 413 413
+ 385 (0) 98 941 1364
Da
Apartman Olga nalazi se u Lapadu, tihom i mirnom području s prekrasnim pješčanim, kamenitim i šljunčanim plažama, lijepim pješačkim stazama od kojih većina njih nije udaljena više od 10 minuta hoda od našeg stana. Sve što vam može trebati uključujući trgovine, poštu, banke, restorane i kafiće nalazi se blizu našeg stana. U blizini je i autobusna stanica s redovitim polascima do Starog grada Dubrovnika.

Detalji

Apartman Olga nalazi se u Lapadu, tihom i mirnom području s prekrasnim pješčanim, kamenitim i šljunčanim plažama, lijepim pješačkim stazama od kojih većina njih nije udaljena više od 10 minuta hoda od našeg stana. Sve što vam može trebati uključujući trgovine, poštu, banke, restorane i kafiće nalazi se blizu našeg stana. U blizini je i autobusna stanica s redovitim polascima do Starog grada Dubrovnika. Smještaj se sastoji od jednog studio apartmana za četiri osobe i jedne samostalne sobe za dvije osobe.

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Apartman Olga - Dubrovnik