Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Hotel Adria

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Radnička 46, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

385 (0) 20 220 500
+385 (0) 20 220 510
Da
Sobe su kao i cijeli hotel klimatizirane, opremljene sa telefonom, sat TV, internet priključkom, sefom, sušilom za kosu. Dalmatinski specijaliteti hotelskog restorana, ugodna atmosfera aperitiv bara i ljubazno osoblje učinit će vaš boravak nezaboravnim.

Detalji

Sobe su kao i cijeli hotel klimatizirane, opremljene sa telefonom, sat TV, internet priključkom, sefom, sušilom za kosu.
Dalmatinski specijaliteti hotelskog restorana, ugodna atmosfera aperitiv bara i ljubazno osoblje učinit će vaš boravak nezaboravnim.

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Adria