Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Hotel Excelsior Dubrovnik

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Frana Supila 12, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 20 430 830
+385 (0) 20 430 835
Da
Excelsior Dubrovnik poznat kao jedan od najboljih hotela na Mediteranu prema uglednom časopisu Sunday Times, luksuzni je hotel s pet zvjezdica. Smješten u neposrednoj blizini stare gradske jezgre Dubrovnika s pogledom na Jadransko more, izuzetna lokacija hotela Excelsior,

Detalji

Excelsior Dubrovnik poznat kao jedan od najboljih hotela na Mediteranu prema uglednom časopisu Sunday Times, luksuzni je hotel s pet zvjezdica. Smješten u neposrednoj blizini stare gradske jezgre Dubrovnika s pogledom na Jadransko more, izuzetna lokacija hotela Excelsior, njegova nenametljiva elegancija i mediteranski šarm čine ovaj hotel jedinstvenim i neponovljivim.
Kako bismo Vam osigurali odličnu funkcionalnost i potpuni komfor, u svakoj od 141 sobe hotela Excelsior, kao i u 17 luksuznih apartmana, bit ćete okruženi posebno odabranim i precizno aranžiranim detaljima. Vrhunski interijeri kakve očekujete od dubrovačkog hotela s 5 zvjezdica, impresivan pogled na staru gradsku jezgru i susjedne otoke dati će poseban ugođaj Vašem boravku u ovom mediteranskom biseru .

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Excelsior Dubrovnik