Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Hotel Lero

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Iva Vojnovića 14 , 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385(0)20 341-333
+385(0)20 332-123
Da
Hotel Lero u Dubrovniku se sastoji od dvije spojene zgrade koje nude smještaj u dva tipa soba na pet katova. Prostrane i udobne sobe moderno su opremljene svim pogodnostima koje možete očekivati u hotelima s tri zvjezdice.

Detalji

Hotel Lero u Dubrovniku se sastoji od dvije spojene zgrade koje nude smještaj u dva tipa soba na pet katova. Prostrane i udobne sobe moderno su opremljene svim pogodnostima koje možete očekivati u hotelima s tri zvjezdice. Konstantan rad na poboljšanju usluge i želja da našim klijentima pružimo maksimum dovela je do brojnih ulaganja, te je tako između ostalog nedavno izgrađen potpuno novi kat gdje se smjestio predsjednički apartman i sedam superior soba.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Lero