Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Hotel Glavović

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Obala Iva Kukljevana , Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 20 759-359
+385 (0) 20 759-358
Da
Dodatni sadržaji - opis hotela: Hotel Glavović kod Dubrovnika je najstariji a ujedno i najnoviji hotel na otoku Lopudu.Odvojite se od zivota na kopnu i opustite se u prekrasnom okruzenju.Doživite luksuzni tretman i izvanrednu uslugu koja će Vas opustiti i osviježiti Vam duh.

Detalji

Dodatni sadržaji - opis hotela:
Hotel Glavović kod Dubrovnika je najstariji a ujedno i najnoviji hotel na otoku Lopudu.Odvojite se od zivota na kopnu i opustite se u prekrasnom okruzenju.Doživite luksuzni tretman i izvanrednu uslugu koja će Vas opustiti i osviježiti Vam duh. Smješten u idiličnom kutku otoka i kraj mora Hotel Naš hotel svojim gostima pruža udoban boravak, posebno obiteljima i onima koji žele pobijeći od uobičajnih turističkih gužvi.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Glavović