Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Hotel Ostrea

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Kralj Family, Mali Ston
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 20 754-555
+385 (0) 20 754-575
Da
Hotel Ostrea nastao je obnovom stare kuće obitelji Kralj koja njime i upravlja. Dvoja vrata za cijenjene goste je otvorio 1998. godine Dio je izvanrednog graditeljskog okruženja, budući da je Mali Ston zaštičena spomenička cjelina.

Detalji

Hotel Ostrea nastao je obnovom stare kuće obitelji Kralj koja njime i upravlja. Dvoja vrata za cijenjene goste je otvorio 1998. godine
Dio je izvanrednog graditeljskog okruženja, budući da je Mali Ston zaštičena spomenička cjelina. Hotel je smješten u neposrednoj blizini "Kapetanove kuće" koja je ujedno u istom vlasništvu, u predivnom prirodnom okruženju.
Hotel dobiva ime po školjki - kamenica, koja na latinskom nosi naziv OSTREA EDULIS
Hotel "Ostrea" je idealan za poslovne ljude, za goste željne odmora u lijepom krajoliku u miru i tišini slušajući samo šum mora. Hotel raspolaže sa 13 soba i jednim apartmanom u dvije smještajne jedinice. Svaka soba je klimatizirana, sa PC priključkom, izravnom telefonskom linijom, satelitskom TV i mini barom. Hotel ima aperitiv bar, poslovni salon "Maslina", restoran "Mlinica". vlastito parkiranje i vozni park.
Dobrodošli u hotel "Ostrea" u Malom Stonu, vlasništvo obitelji Kralj


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Ostrea