Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Hotel Dubrovnik Palace

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Masarykov put 20, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+ 385 (0) 20 430 830
+385 20 430 835
Da
Jedan od najboljih hrvatskih resort hotela, Hotel Dubrovnik Palace luksuzni je resort hotel s pet zvjezdica i predstavlja dio grupe Adriatic Luxury Hotels

Detalji

Jedan od najboljih hrvatskih resort hotela, Hotel Dubrovnik Palace luksuzni je resort hotel s pet zvjezdica i predstavlja dio grupe Adriatic Luxury Hotels. Zahvaljujući svojoj iznimnoj lokaciji, pogledu na predivno elafitsko otočje iz svake sobe, sjajnomwellness centru [Comfort Zone Space], raznolikoj gastronomskoj ponudi, te uslužnom i nenametljivom osoblju, hotel Dubrovnik Palace je ponosno već dvije godine zaredom dobitnik prestižne turističke nagrade World Travel Awards kao vodeći hrvatski hotel i vodeći hrvatski Spa Resort.
Hote Dubrovnik Palace ima 308 suvremeno opremljenih soba i apartmana s privatnim balkonom i nezaboravnim pogledom na more. Odlična hrana i izvrsna usluga su najkraći opis užitka u delicijama koje možete otkriti u glavnom hotelskom restoranu Elafiti, i prekrasnoj taverni Maslina uz samo more. Pored restorana moguće je uživati u Sunset Loungeu sa spektakularnim pogledom, Lanterna glorijet baru uz bazen, kao i Vala clubu na samoj plaži.
Hotel obiluje sportskim sadržajima također sadrži tri otvorena bazena, plažu, unutarnji bazen, fitness klub, tenis centar i centar za ronjenje, kao i jogging stazu i šetnicu u parku prirode Petka koji okružuje hotel s kopnene strane.
Hotel Dubrovnik Palace je pored izvrsnog mjesta za bijeg od svakodnevice odličan izbor i za organizaciju bilo koje vrste skupova u Dubrovniku. Osam prilagodljivih konferencijskih dvorana koje mogu primiti od 10 do 750 sudionika (do 1000 sudionika putem videolinka) omogućuju organizaciju skupova od manjih poslovnih sastanaka do velikih međunarodnih konferencija.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Dubrovnik Palace