Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Hotel Tirena

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Ulica Iva Dulčića 22 20000, Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 52 465 000
Da
Prostrane, moderno i ugodno opremljene sobe hotela Tirena s pogledom na mirisni mediteranski park ili kristalno čisto more pružaju sve mogućnosti za nezaboravan odmor. Sportski animatori razbudit će vas i zabaviti uz aqua aerobik, a nudi vam se i mnoštvo sportskih sadržaja u blizini hotela

Detalji

 

Prostrane, moderno i ugodno opremljene sobe hotela Tirena s pogledom na mirisni mediteranski park ili kristalno čisto more pružaju sve mogućnosti za nezaboravan odmor. Sportski animatori razbudit će vas i zabaviti uz aqua aerobik, a nudi vam se i mnoštvo sportskih sadržaja u blizini hotela. Tu su teniski tereni, ronilački klub, mini golf, velik izbor sportova na vodi, kao i staze kroz prirodu za jogging i bicikliranje. Ljubitelji raznovrsne gastronomske ponude istovremeno će uživati u show-cookingu s velikim izborom domaćih i međunarodnih specijaliteta. Aperitiv-bar predstavlja idealno mjesto za ispijanje jutarnje kave ili večernjih koktela, a nakon kupanja i dnevne rekreacije možete se opustiti u baru na bazenu.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Tirena