Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Hotel Vis

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Masarykov put 4, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

385 (0) 20 433 555
+385 (0) 20 433 550
Da
Hotel Vis idealan je izbor za one koji vole opuštanje na plaži. Uživajte u pogledu s jedne od mnogobrojnih kamenih terasa hotela. Preuređene i pažljivo dekorirane sobe opremljene su sitnicama koje Vaš boravak čine ugodnim, a odmor neprocjenjivo vrijednim.

Detalji

Hotel Vis idealan je izbor za one koji vole opuštanje na plaži. Uživajte u pogledu s jedne od mnogobrojnih kamenih terasa hotela. Preuređene i pažljivo dekorirane sobe opremljene su sitnicama koje Vaš boravak čine ugodnim, a odmor neprocjenjivo vrijednim. Smjestite se u jednoj od 8 moderno uređenih superior soba i uživajte u pogledu na Elafite. Sve informacije vezane uz najbolja mjesta za kupnju suvenira ili shopping, za kavu, za zabavu, za sport, za večeru, možete dobiti od osoblja recepcije.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Vis