Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Hotel Zagreb

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Šetaliste kralja Zvonimira 5, Lapad, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+ 385 (0) 20 438 930
Da
Hotel Zagreb nalazi usred bujnog vrta među impresivnim borovima, na zadivljujućoj dubrovačkoj promenadi, u blizini plaže te brojnih restorana i barova.

Detalji

Hotel Zagreb nalazi usred bujnog vrta među impresivnim borovima, na zadivljujućoj dubrovačkoj promenadi, u blizini plaže te brojnih restorana i barova.
Hotel Zagreb obnovljen je 2005. godine te nudi udobne sobe s klima-uređajem, moderno opremljene i s ugodnim interijerom. Telefonski su pozivi besplatni u svim sobama.
Opustite se u prekrasnom vrtu i na prostranoj terasi. Ukusna domaća i međunarodna jela poslužuju se u restoranu i baru.
Gosti se mogu rekreirati na jednom od 4 osvijetljena teniska terena u blizini hotela.
Prijenosna računala mogu se unajmiti u hotelu uz nadoplatu.
Uvala Lapad još uvijek ima dobro očuvanu, netaknutu prirodu koja doprinosi atraktivnosti i šarmu ovog područja. Istražite živopisni Stari grad, do kojeg je lako doći čestom autobusnom linijom.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Zagreb