Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Valamar Club Dubrovnik

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Iva Dulčića 18, Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385(0)20447 100
Da
Valamar Club Dubrovnik, jedini obiteljski hotel u Dubrovniku, smješten je u mediteranskom zelenilu poluotoka Babin kuk nedaleko prekrasnih plaža i stare jezgre grada Dubrovnika.

Detalji

Valamar Club Dubrovnik, jedini obiteljski hotel u Dubrovniku, smješten je u mediteranskom zelenilu poluotoka Babin kuk nedaleko prekrasnih plaža i stare jezgre grada Dubrovnika. Velik izbor zabavnih i sportskih aktivnosti, blizina plaže i veliki vanjski bazen s odvojenim bazenom za djecu te bife doručak, ručak i večera s bogatim izborom mediteranskih specijaliteta čine ovaj hotel idelanim mjestom za odmor cijele obitelji. Sve članove obitelji razveselit će maštovit animacijski program Valamar Cluba Dubrovnik za sve uzraste te posebno osmišljeni programi za najmlađe članove obitelji.Zabaviti se možete i uz sportsku animaciju i turnire te jutarnju tjelovježbu ili se provozati biciklima kroz mediteransku prirodu i okušati se u nekom od brojnih sportova na vodi. Uživajte u glazbenim večerima i glazbi uživo, a djeci priuštite nezaboravan provod uz animatore u dječjem disku, disku za tinejdžere i mini clubu za najmlađe.Ugodno opremljene klimatizirane sobe u Valamar Clubu Dubrovnik, od kojih neke gledaju na mirisni zeleni park, a neke na modro more, pružaju sve pogodnosti za razigrani i nezaboravan odmor. Dostupne su vam i posebne, obiteljske sobe.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Valamar Club Dubrovnik