Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Hotel Kompas

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Šetalište kralja Zvonimira 56, Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+ 385 (0) 20 352 000
Da
Iz svojih 115 elegantnih i udobnih soba, hotel Kompas u Dubrovniku također Vam nudi opuštajuće sadržaje kao što su: vanjski i unutarnji bazen, jacuzzi i fitness.

Detalji

Iz svojih 115 elegantnih i udobnih soba, hotel Kompas u Dubrovniku također Vam nudi opuštajuće sadržaje kao što su: vanjski i unutarnji bazen, jacuzzi i fitness. Kako bi iskusili istinsku dubrovačku gastronomiju, posjetite 2 restorana, terase i barove s bogatom ponudom domaćih i međunarodnih specijaliteta, te isprobajte bogati izbor koktela u kojima možete uživati na otvorenoj terasi uz živu glazbu. Sa svoje 3 višenamjenske dvorane za sastanke, Kompas je izvanredno mjesto za održavanje manjih poslovnih sastanaka i seminara do 100 sudionika u Dubrovniku.

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Kompas