Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Hotel Pucić Palace

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Trg Ivana Gundulića, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+ 385 (0) 20 326 222
+ 385 (0) 20 326 223
Da
Pucić Palace Hotel ima samo 17 luksuznih soba koji svojim interijerom stvaraju luksuznu i intimnu atmosferu. Kombinirane su autentične značajke kao što su veličanstveni parket od maslinovog drva te kameni zidovi s modernim sadržajima.

Detalji

                                Pucić Palace Hotel ima samo 17 luksuznih soba koji svojim interijerom stvaraju luksuznu i intimnu atmosferu. Kombinirane su autentične značajke kao što su veličanstveni parket od maslinovog drva te kameni zidovi s modernim sadržajima. Sve sobe ovog hotela imaju klima uređaje, DVD i CD playere te bežični pristup internetu. Naš hotel je savršeno mjesto u Dubrovniku za vjenčanja i intimna okupljanja. Bezvremenski dizajn naših luksuznih apartmana omogućuje potpuno zadovoljstvo gosta. Smještaj u našem hotelu nudi jedinstveni spoj starog i modernog.

Svaka od soba je opremljena sa:
TV sa satelitskim kanalima
DVD playerom
Internacionalno biranje iz sobe
WiFi
Grijanje i hlađenje
Mini Bar
Sef
Room service


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Pucić Palace