Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Hotel More

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Kardinala Stepinca 33, Dubrovnik Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0)20 494 20
+385 (0)20 494 240
Da

otel More nudi 36 luksuzno opremljenih soba i 4 apartmana dekoriranih prirodnim tonovima kako bi se stvorio ugođaj opuštajućeg okruženja, te kako bi se našim gostima ponudilo ono najbolje kada su u pitanju luksuz i udobnost.

Detalji

Hotel More nudi 36 luksuzno opremljenih soba i 4 apartmana dekoriranih prirodnim tonovima kako bi se stvorio ugođaj opuštajućeg okruženja, te kako bi se našim gostima ponudilo ono najbolje kada su u pitanju luksuz i udobnost.
Naše sobe i apartmani odaju nautički dojam zahvaljujući debelim plavim sagovima i bogatom drvenom namještaju.
Sve su prostorije uređene prvoklasnim materijalima, najfinijim tkaninama, u najekskluzivnijem elegantnom stilu.

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel More