Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Valamar Dubrovnik President

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Iva Dulčića 142, Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

441 100
Da
Valamar Dubrovnik President smješten je na samom moru, na atraktivnoj lokaciji poluotoka Babin kuk nedaleko od jezgre Starog grada Dubrovnika.

Detalji

Valamar Dubrovnik President smješten je na samom moru, na atraktivnoj lokaciji poluotoka Babin kuk nedaleko od jezgre Starog grada Dubrovnika. Prirodno okruženje Valamar Dubrovnik President hotela sa smirujućom mediteranskom vegetacijom, hotelskom plažom (posjeduje Plavu zastavu), upotpunjeno bogatom ponudom i sadržajima visoke kategorije u potpunosti će zadovoljiti Vašu potrebu za opuštanjem i odmorom od svakodnevice. Hotel nudi smještaj u prostranim, udobnim i kvalitetno opremljenim sobama, a treba istaknuti kako sve posjeduju terasu sa koje se pruža otvoreni pogled na more i Elafitsko otočje. Od sadržaja izdvajamo visoko opremljeni wellness centar, atraktivne kongresne prostore i vrhunsku gastro ponudu sa naglaskom na mediteranske specijalitete u restoranu Elafiti. Svima koji si žele priuštiti temeljitu relaksaciju u prirodnom ambijentu preporučamo prepuštanje nekom od naših brojnih wellness programa (saune i kupelji, masaže, tretmani lica i tijela...), a poslovnim ljudima se u Valamar Dubrovnik President hotelu nudi izuzetna prilika spajanja ugodnog sa korisnim. Na raspolaganju su atraktivni prostori za kongrese, sastanke i seminare sa kompletnom opremom.

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Valamar Dubrovnik President