Villa Alma

Bosna i Hercegovina · Neum Primorska 136 , 88390 Neum

+387 (0)36 / 880 655
+387 (0)62 151-328
2-krevetni studio-apartman, 4-krevetni apartman
10
Parking za sve goste, Garaža za sve goste
Sve smještajne jedinice su klimatizirane, Sve smještajne jedinice posjeduju grijanje
Sve smještajne jedinice
Sve smještajne jedinice
Da
18
Ne
target target target target target target target target target target target target

Detalji

 

Villa Alma je novoizgrađena, savremena, vrhunski opremljena, klimatirzirana apartman-vila luksuzne kategorije, koja obuhvata 11 apartmana od 45 do 60 m2, vlastiti parking, velike roštilj terase sa predivnim pogledom na panoramu neumskog zaliva.

Smještena je u predivnom mirnom zapadnom dijelu Neuma, a gostima je omogućen pogled na more koji oduzima dah.
U prizemlju vile nalazi se parking garaža. Svi naši apratmani su opremljeni kuhinjama, klima uređajima i LCD televizorima.

Villa Alma ujedinjuje mediteranski ugođaj i individualni pristup svakom gostu s modernom elegancijom interijera i opremljenošću prostora savremenim urešajima. Upravo zbog svog izuzetno atraktivnog položaja, Villa Alma je pogodna za goste koji traže miran i opuštajući odmor od svakodnevnog brzog načina života, ali istovremeno odgovara i gostima koji žele uživati u šetnjama Neumom, kupovini ili noćnom životu Neuma i okolice, jer su svi ovi sadržaji lako i brzo dostupni. Villa Alma nalazi se neposredno uz morsku obalu, na samom ulazu u grad Neum iz pravca Metkovića, u neposrednoj blizini svih bitnih lokacija u gradu: plaže, supermarketa, restorana, banke, pošte, ambulante.

 


Lokacija, adresa i mapa