Villa Plava

Bosna i Hercegovina · Neum Ruđera Boškovića 52,88390 Neum, BiH

+387 (0) 36 885 555
+387 (0) 63 436 333
+387 (0) 36 885 555
2-krevetni studio-apartman, 3-krevetni studio-apartman, 4-krevetni apartman, 5-krevetni apartman
Parking za sve goste, Garaža za sve goste
Sve smještajne jedinice su klimatizirane, Sve smještajne jedinice posjeduju grijanje
Sve smještajne jedinice
Neke od smještajnih jedinica
Da
Ne
target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target target

Detalji

Dragi gosti!


Veliko nam je zadovoljstvo da nas posjetite i želimo Vas pozdraviti i zahvaliti što ste odvojili dio svoga vremena da se upoznate s ponudom Villa Plava .

Na stranici  www.apartmanineum.com možete dobiti  sve što Vas zanima o našim apartmanima, o samom mjestu Neumu, o izletima u okruženju, poznate turističke destinacije, te možete izvršiti rezervaciju apartmana.

Apartmani Villa Plava kao kuća i mi kao dobri domaćini svojom vedrinom i gostoljubivošću svojim gostima želimo biti na usluzi i pružiti VAM odmor koji bi bio ugodan, interesantan i lijep, te dugo ostao u dobrom sjećanju.

Uz naše želje da Vam bude dobro i jutarnje buđenje u našoj Villa Plava pored kristalno čistog mora i pogleda na prekrasan Neumski zaljev pružiti će Vam nezaboravan doživljaj ljetovanja.

Domaćin:

Ivan Jurković


Lokacija, adresa i mapa