M&D apartmani Vesna i Šimun Prskalo

Bosna i Hercegovina · Neum Ruđera Boškovića bb,88390 Neum, BiH(preko puta plaže Zenit)

387 (0) 36 884-310
+387 (0) 63 490-538
2-krevetna soba, 3-krevetna soba, 4-krevetna soba, 2-krevetni studio-apartman, 3-krevetni studio-apartman, 2-krevetni apartman, 3-krevetni apartman, 4-krevetni apartman
30
Parking za sve goste
Sve smještajne jedinice su klimatizirane, Sve smještajne jedinice posjeduju grijanje
Sve smještajne jedinice
Sve smještajne jedinice
Da
target target target target target target target target target target target target

Detalji

 

Apartmani M&D Neum udaljeni su svega 30 m od mora i pješčane plaže, koja je idealna za djecu. Svojim gostima nudimo odličan smještaj u kompletno opremljenim apartmanima i sobama. Sve smještajne jedinice su moderno i komforno opremljene, te nude punu udobnost boravka (dnevni boravak, mini kuhinja (osiguran kompletan pribor), spavaća soba, kupatilo, SAT-TV, te balkon s pogledom na more). U sklopu objekta nalazi se i prodavaonica mješovitom robom, koja je jako dobro opskrbljena. Također, našim gostima nudimo i usluge prijevoza.
Apartmani M&D Neum raspolažu i sa restoranom od 60 mjesta sa gastronomskom ponudom, koja se bazira na dalmatinskoj (ribe, rakovi, školjke...) i internacionalnoj kuhinji.
Ako poželite otići na izlet, tu su brojne mogućnosti: Dubrovnik (66 km), Ston (20 km), Korčula (90 km), Međugorje (49 km), Mostar (75 km) ...
Odabrali smo turizam, kao svoju budućnost, stoga našu uslugu želimo dovesti na najviši mogući nivo. Radujemo se Vašem dolasku i potrudit ćemo se da Vaš odmor protekne ugodno i da Vam ostane u lijepom sjećanju!


Lokacija, adresa i mapa