Omiš

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Omišu: hoteli Omiš, Omiš apartmani, sobe, pansioni, vile i privatni smjestaj u Omišu, Hrvatska. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana u Omišu, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom smještaju i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog smještaja. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i ljetovanje u Omišu učiniti ugodnim i lijepim.

 

: Autokamp "Galeb"

Hrvatska · Omiš Vukovarska bb, Omiš (na izlazu iz Omiša prema Splitu) R. Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 21 615574
+385 (0) 21 616441
Kamp rasolaže sljedećim sadržajima: sopstvena pješčana plaža, prodavnica, restoran sa terasom, pizzeria, sportski tereni (tenis, košarka), igralište za djecu, animacija (aerobik), vikendom muzika uživo. Organizovan je turistički voz kroz grad, koji vozi do Radmanovih mlinica. Posjetioci kampa takođe mogu uživati u organizovanom odlasku na rafting na rijeci Cetini.

Detalji

Kamp rasolaže sljedećim sadržajima: sopstvena pješčana plaža, prodavnica, restoran sa terasom, pizzeria, sportski tereni (tenis, košarka), igralište za djecu, animacija (aerobik), vikendom muzika uživo.
Organizovan je turistički voz kroz grad, koji vozi do Radmanovih mlinica.
Posjetioci kampa takođe mogu uživati u organizovanom odlasku na rafting na rijeci Cetini.

 


Obilježja

0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, Omiš

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt : Autokamp "Galeb"