Villa Anka ekološka kuća

Hrvatska · MAKARSKA RIVIJERA · Podaca Ivanka Drviš, Podaca-Staro selo R. Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 21 582-465 od 01.05
+385 (0) 91 250-2583
Da
uca Villa Anka - Podaca se nalazi na 350 metara n/v u starom selu koje je napusteno i ekoloski je cista kuca. Iz kuće se pruža prekrasan panoramski pogled na more i primorska mjesta, a takođe i pogled na planinu. Kako selo nije elektrificirano, kuća Villa Anka

Detalji

Kuca Villa Anka - Podaca se nalazi na 350 metara n/v u starom selu koje je napusteno i ekoloski je cista kuca. Iz kuće se pruža prekrasan panoramski pogled na more i primorska mjesta, a takođe i pogled na planinu. Kako selo nije elektrificirano, kuća Villa Anka - Podaca ima vlastiti solarni sistem za rasvjetu, plin koji se koristi za kuhanje i kladnjak, a voda je čista kisnica iz spremnika koji se puni za kišnih dana. Pitku vodu iz spremnika bi trebalo racionalno koristiti, no kuća ima svoj vodospremnik s čistom pitkom vodom. Plin za kuhanje je besplatan, a korištenje plina za hladnjak se dodatno placa 10 eur za tjedan dana. Na raspolaganju su još i plinske lampe, svijeće, uljne baklje.

Postoji mogućnost dopreme hrane i namirnica, te organizacije izleta gostima. Postoji i mogućnost da gost dobije uslugu pranja rublja jer u samoj kući nema mašine za pranje rublja.

Uz dogovor sa gostima moguća je i organizacija polu-pansiona - doručak, telefon, pristup internetu, te dječiji krevetić.

Omogućen je pristup automobilom asfaltnom cestom.

Krasna velika terasa ispred kuće Villa Anka u Podacama opremljena je vrtnim namještajem za sjedenje, suncobranima i ležaljkama, te je natkrivena odrinom od loze i stura kao prirodnom zaštitom protiv sunčevih zraka. Takodje, prisutan je i vanjski tuš, i grill - roštilj.

U zimskom periodu obezbijeđeno je grijanje kaminom.

 

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, MAKARSKA RIVIJERA, Podaca

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Villa Anka ekološka kuća