Banja Luka

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Banja Luci: hoteli Banjaluka, smještaj Banjaluka, apartmani Banja Luka, sobe, pansioni, privatni smjestaj u Banja Luci, BiH - Bosna i Hercegovina. Klikom na naziv nekog od ponuđenih smještaja Banja Luke, hotela, apartmana i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom smeštaju i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog smještaja. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i putovanje ili odmor u Banja Luci učiniti ugodnim i lijepim :)

 
no-photo
Sobe za iznajmljivanje "Vila San" nalaze se u urbanom dijelu Banjaluke, na udaljenosti oko 800m od centra grada, nedaleko od bivše fabrike "Rudi Čajavec".
Vila San
Bosna i Hercegovina, Banja Luka Ranka Šipke 31b, Banja Luka, BiH
1
Privatni smještaj
no-photo
Dobrodošli na internet prezentaciju prvog hostela u gradu Banjoj Luci, koji je počeo sa radom 19.07.2010. Hostel je nastao sa ciljem da ugosti po vrlo povoljnim cijenama sve putnike namjernike, backpackere, studente, koji žele da upoznaju naš grad, polože ispit, razmjene iskustva sa ostalim gostima ili samo da se dobro provedu…
Hostel City Smile
Bosna i Hercegovina, Banja Luka Skendera Kulenovića br. 16 78 000 Banja Luka, Republika Srpska, BiH
2
Hosteli
no-photo
Apartmani Olimpus Banjaluka nalaze se u samom centru grada, u izvrsno uređenom enterijeru, smješteni na četvrtom spratu poslovne zgrade, sa pogledom na Gospodsku ulicu.
Poslovni apartmani Olimpus
Bosna i Hercegovina, Banja Luka .F.Jukića 7, Banja Luka Bosna i Hercegovina
3
Privatni smještaj
no-photo
U spavaćoj sobi se nalazi veliki udobni krevet (140x200 cm ).sa mogućnoscu dodatnog kreveta za jednu osobu.Vašu garderobu i kofere možete da odložite u za to predvi?ene ormare.
Apartmani Racic (Apartman Malta)
Bosna i Hercegovina, Banja Luka Mladena Stojanovica 117a, 78000, Banja Luka, BiH
4
Privatni smještaj
no-photo
Privatni smještaj sa upotrebom bazena. teretane, interneta, kuhinje, veš mašine...
Vendela Club
Bosna i Hercegovina, Banja Luka Jovice Savinovica 131 , Banja Luka Bosna i Hercegovina
5
Privatni smještaj
no-photo
Hostel hotel Herz je otvoren kako bi olakšao posjetiocima dolazak u naš grad, poznat po prekrasnim alejama, ljubaznim i srdačnim ljudima, i kulturnim manifestacijama. Bilo da želite provesti nekoliko nezaboravnih dana u Banjaluci, imate poslovne obaveze, ili trebate polagati ispit na fakultetu, Hostel hotel Herz će Vam pomoći da ispunite Vaše želje i obaveze.
Hostel hotel Herz
Bosna i Hercegovina, Banja Luka Milana Rakića 22, 78 000 Banja Luka Bosna i Hercegovina
6
Hosteli
no-photo
Hostel Banja Luka, 15 minuta hoda od centra grada sa prijatnim ambijentom i srdacnim osobljem želi Vam dobrodošlicu.
Hostel Banja Luka
Bosna i Hercegovina, Banja Luka Srpskih ustanika 26, Banja Luka, RS, BiH
7
Hosteli
no-photo
Hostel je otvoren tokom čitave godine i raspolaže sa 20 kreveta, zajedničkim kupatilom i kuhinjom. Cijena noćenja je 20 KM/10 € a boravišna taksa 2 KM/1 €.
Hostel Zeleni most
Bosna i Hercegovina, Banja Luka Branka Morače 9, 78 000 Banja Luka, RS, BiH
8
Hosteli
no-photo
Na raspolaganju su četiri smještajne jedinice maksimalnog kapaciteta dvanaest ležaja. Sobe su hostelskog tipa sa zajednickim kupatilom. Sve sobe su opremljene klima uređajima, LCD televizorima, wireless internetom, te samim uređenjem gostima garantuju prijatan boravak. Uz noćenje nudimo mogućnost doplate za polupansion ili pun pansion, usluge wellness centra ili organizovane izlaske i obilazak turistickih atrakcija.
Hostel Fortuna
Bosna i Hercegovina, Banja Luka Rakovačkih rudara 12, Banja Luka, BiH
9
Hosteli
no-photo
Hostel Monaco Dreams je novi elegantno opremljen hostel u širem centru Banjaluke. Prijatan ambijent i besprekorna čistoća uz ljubazno osoblje učiniće da imate osećaj da ste gost kod prijatelja kome ste vrlo dragi.
Hostel Monacodreams
Bosna i Hercegovina, Banja Luka Njegoševa 34, Banja Luka, RS - BiH
10
Hosteli
no-photo
Privatni smještaj Banjaluka - Zoran Dragišić Vam prvenstveno nudi veoma povoljnu cijenu noćenja, te odličnu lokaciju u samom centru grada Banjaluka, ali ipak izdvojenu od glavnih saobraćajnica i u prijatnom zelenilu. Iza kuće u kojoj su sobe, nalazi se mirna bašta sa hladovinom.
Sobe Zoran Dragišić
Bosna i Hercegovina, Banja Luka Nikole Pašića 43, Banjaluka Bosna i Hercegovina
11
Privatni smještaj
img
Hotel "Atina" u svojoj ponudi nudi luksuzno opremljene, klimatizovane sobe i apartmane kao i predsjedničke apartmane. Svi smještajni kapaciteti opremljeni su po najvišim svijetskim standardima i zadovoljavaju međunarodne kriterije hotela visoke kategorije.
Hotel Atina
Bosna i Hercegovina, Banja Luka Slobodana Kokanovića br 5, Banja Luka, BiH
12
Hoteli
no-photo
Hotel "Palas" je sagraden 1933. godine, za vrijeme mandata prvog bana Vrbaske banovine Svetislava Tise Milosavljevica i jedan je od objekata po kojima je Banja Luka i danas prepoznatljiva.
Hotel Palas
Bosna i Hercegovina, Banja Luka Kralja Petra I Karadordevica 60
13
Hoteli
no-photo
Hotel Fortuna garantuje udoban i nezaboravan smještaj. Na raspolaganju je deset savremeno i luksuzno opremljenih smještajnih jedinica.
Hotel Fortuna
Bosna i Hercegovina, Banja Luka Rakovačkih rudara 12, Banja Luka, BiH
14
Hoteli
no-photo
Hotel Cezar Banja Luka smješten je u užem centru Banja Luke, u neposrednoj blizini nalazi se novoizgradeni kompleks Vlade RS, Velesajam kao i najljepši park grada "Mladen Stojanovic" .
Hotel Cezar
Bosna i Hercegovina, Banja Luka Mladena Stojanovica 123, Banja Luka, BiH
15
Hoteli