Sarajevo

Poštovani posjetioci stranice za Sarajevo, nudimo vam sljedeće sadržaje: smještaj Sarajevo, hoteli Sarajevo, moteli, hosteli, restorani, kafići, caffe-slastičarna, pizzeria, kućna dostava hrane, te turističke agencije Sarajevo. Nadamo se da će vam ove informacije pomoći da pronađete ono što vas interesuje u Sarajevu, te vam boravak u Sarajevu učiniti ugodnim i lijepim!

 

Hostel Collegijum-International

Bosna i Hercegovina · Sarajevo
(nema recenzija)

Informacije:

+387 (0) 61 836-491
Da
Hostel Collegijum Internacional je lociran u strogom centru grada,organizuje smestaj za mlade i one koji se osecaju mladima, sobe po evropskim standardima, apartmani na vise lokacija, veliki izbor smestaja po vasoj zelji, vece grupe besplatan prevoz od aerodroma do smestaja, svi objekti su registovani, garantujemo bezbjednost našim gostima, posjedujemo zatvorenu garažu (auto pod ključ). Putujte sa osmjehom i dobro došli u Olipijsko Sarajevo.

Detalji

 

Hostel Collegijum Internacional je lociran u strogom centru grada,organizuje smestaj za mlade i one koji se osecaju mladima, sobe po evropskim standardima, apartmani na vise lokacija, veliki izbor smestaja po vasoj zelji, vece grupe besplatan prevoz od aerodroma
do smestaja, svi objekti su registovani, garantujemo bezbjednost našim gostima, posjedujemo zatvorenu garažu (auto pod ključ).

Putujte sa osmjehom i dobro došli u Olipijsko Sarajevo.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Bosna i Hercegovina, Sarajevo

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hostel Collegijum-International