Tuzla

...

 

Hotel Tuzla

Bosna i Hercegovina · Tuzla ZAVNOBiH-a 13, Tuzla, BiH
(nema recenzija)

Informacije:

+387 (0) 35 302-600
+387 (0) 35 279-168
Da
Hotel Tuzla, jedan od najljepših i najatraktivnijih hotelskih kompleksa na prostoru bivše Jugoslavije, svojevrstan je dragulj kojim se ponosi ne samo grad soli i uglja, već i cijela Bosna i Hercegovina.

Detalji

Hotel Tuzla, jedan od najljepših i najatraktivnijih hotelskih kompleksa na prostoru bivše Jugoslavije, svojevrstan je dragulj kojim se ponosi ne samo grad soli i uglja, već i cijela Bosna i Hercegovina. Slogan „Hotel grad - grad hotel“ posebice odnedavno, dobija svoj smisao uz vraćenje starog sjaja i skorašnje blještavilo pete zvjezdice.
Vrhunska arhitektonska rješenja i upotreba, trenutno na tržištu gradnje, najnovijih materijala kreirala su originalnost u primjeni koja plijeni pažnju i izdvaja Hotel Tuzla u sami vrh hotelijerske ponude u Bosni i Hercegovini i širem regionu.
Sobe i apatmani de luxe klase opremljeni su namjenski dizajniranim namještajem zavjesama i tepisima, opremu u kupatilima potpisuju najbolji evropski proizvođači porculana i keramike.
Vaš boravak i odmor u Hotelu Tuzla najvažniji je zadatak ljubaznog osoblja koje će se potruditi ispuniti sve zahtjeve koje imate.
Sobe su klimatizirane, opremljene priključkom kablovske televizije, mini - barom, međunarodnom telefonskom linijom i mobilnim internetom.
Nudimo savršen odmor, u kombinaciji sa posjetom Vinoteci,
Nacionalnom, internacionalnom restoranu, Teatru
Cabare koji je sastavni dio hotela, ili bazenu.
Porodični, romantični ili poslovni sastanak, u jedinstvenom ambijentu mogu se pretvoriti u pravu avanturu i pružiti nesvakidašnje izazove koje nudi gastro ponuda Hotela Tuzla.
Spajajući u svojim kreacijama tradiciju i moderne tokove u kulinarstvu, majstori kuhinje Hotela Tuzla i Snack-bara Garden, učinit će sve da raznolikošću okusa i mirisa najbolje kuhinje zagolicaju vaša čula.
Ljetna bašta Snack-bara Garden, fontana, snježno bijeli mermer pružit će vam osjećaj Mediterana.
Dolazak u Hotel Tuzla pravo je zadovoljstvo i ugođaj, kojim se Tuzlaci s razlogom ponose. Dobro nam došli!


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Bosna i Hercegovina, Tuzla

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Tuzla